Over Ons

De Bedwantsspecialist is opgericht met het doel om op veilige wijze voor de omgeving en onze gezondheid bedwantsen effectief uit te schakelen.

Op zoek naar de beste bestrijdingsmethode

In de afgelopen jaren is het aantal gevallen van bedwantsenoverlast in ons land enorm toegenomen. In deze periode is op verschillende wijzen geprobeerd om het ongedierte te bestrijden, waarbij vooral gebruik werd gemaakt van gifstoffen. Wij weten echter dat gif niet werkt, omdat bedwantsen resistent raken voor de gebruikte pesticiden. Daarbij leveren gifstoffen ook nog een risico voor onze gezondheid op en tast het onze omgeving aan. Wij hebben ons daarom verdiept in andere bestrijdingsmethoden. Het blijkt dat bedwantsen bij intense verhitting door het verwarmen van lucht of door zeer heet stoom te spuiten doodgaan. Deze milieuvriendelijke methoden zijn, mits goed toegepast, zeer effectief.

 

Het optimaliseren van bedwantsenbestrijding

Bij De Bedwantsspecialist zijn wij pas tevreden als elke bedwants is gedood en daarom passen wij niet óf hittebestrijding óf stoombestrijding toe, maar combineren wij deze bestrijdingsmethoden (afhankelijk per situatie en besmettingsomvang) om een optimaal resultaat te verkrijgen, zonder dat wij u een meerprijs rekenen. U kunt het zien als een extra service, maar wij vinden het gewoon logisch. Wij weten namelijk als geen ander dat bedwantsen ongelooflijk veel leed kunnen veroorzaken. U moet er daarom op kunnen vertrouwen dat een specialist u van alle bedwantsen kan verlossen. Vertrouw daarom op De Bedwantsspecialist!

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  • Persoonlijke service met korte lijnen
  • Flexibiliteit
  • Twee diensten voor één prijs
  • Begrip voor en onderkenning van uw leed
  • Discrete en eerlijke werkwijze
  • Effectieve bestrijdingsaanpak
  • Specifieke kennis van bedwantsen en de gebruikte bestrijdingsmethoden
Neem Contact op

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen?

Neem dan contact op met De Bedwantsspecialist via 06 25 04 24 23 en wij helpen u graag verder.