Stoombestrijding

Stoombestrijding is een effectieve en zeer milieuvriendelijke manier om bedwantsenoverlast te bestrijden. Bij stoombestrijding wordt namelijk geen gif gebruikt en wordt specifiek de schuilplaatsen van bedwantsen met hete stoom behandeld.

Specifieke bestrijding

Onze stoombestrijding is een aanvullende dienst op onze hittebestrijding. Wij zullen namelijk voordat wij een ruimte met warme lucht behandelen, eerst op de plekken waarvan zeker is dat de bedwantsen zich daar verstoppen hete stoom met een temperatuur van 120°C spuiten. Op onze pagina bedwantsen raden wij u aan om eerst – voordat u met bestrijding begint – te laten onderzoeken waar de bedwantsen zich precies bevinden. Dit kan met speciaal daarvoor opgeleide bedwantsenhonden. Zo houdt u de kosten zo laag mogelijk, omdat het dan niet nodig is om een geheel pand te bestrijden, maar enkel en alleen de ruimtes waar de bedwantsen zich verschuilen. Wij passen onze stoombestrijdingsmethode uiteraard met veel beleid toe, waardoor de hoge temperatuur van 120°C geen schade aan uw interieur zal aanrichten.

Optimale service

Nadat de stoombehandeling in een bepaalde ruimte is afgerond starten wij hier de hittebestrijding. Zodra deze hittebestrijding in gang is gezet, zullen wij onze stoomapparatuur alvast meenemen naar een andere ruimte waar bedwantsen zijn gevonden, om ook daar de aangegeven plekken te behandelen. Zo maken wij optimaal gebruik van onze tijd, weten wij dat wij er alles aan doen om de bedwantsen uit te roeien en krijgt u de beste service voor een redelijke prijs.

Neem Contact op

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen?

Neem dan contact op met De Bedwantsspecialist via 06 25 04 24 23 en wij helpen u graag verder.